میر محمد پور اقدم شربیانی ، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان طلا، جواهر و نقره تبریز نیز در این نشست ادامه داد: اگر یک منطقه آزاد تجاری در نزدیکی فرودگاه تبریز که این امکان مهیا است تصویب شود مرکز تجاری برج طلا و جواهر در آنجا پایه ریزی خواهد شد و تغییرات مورد نظر معاون امور صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت در آن اعمال و می توان آن را پیش برد.
وی در تشریح مشکلات صنف طلا بیان داشت: ضرایب مالیاتی اساسی ترین مشکل ما است که اگر ضرایب مالیاتی به واقعیت نزدیک باشد صنف طلا و جواهر بسیاری از مشکلات را نخواهد داشت.
شربیانی ادامه داد: در مورد حساب های بسته شده اشتباهی صورت گرفته و الگوریتمی که از سال قبل بوده دوباره استفاده شده و بسته شدن حساب ها برای همکارانی که تجارت انجام می دهند دارد به عادت تبدیل می شود.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان طلا، جواهر و نقره تبریز ادامه داد: مسدودی حساب ها همکاران صنف طلا و جواهر را به شدت آزار می دهد و برخی نیز از بسته شدن حساب های خود واهمه دارند.
وی در ادامه به نامه شماره ای که در تاریخ 13 دی ماه از سوی معاون تجارت و خدمات عمومی مدیر کل صمت از طریق اتاق اصناف به اتحادیه ارسال شده اشاره کرد و بیان داشت: در بند یک این نامه اعلام شده در مورد سامانه جامع تجارت اجباری به ثبت موجودی طلا و یا دریافت کد ملی از همکاران نیست.
شربیانی با اشاره به انجام واردات شمش طلا به کشور نیز بیان داشت: متاسفانه در برخی از استان های کشور از جمله تبریز آزمایشگاهی که ماهیت طلا را مشخص کند و استاندارد لازم 17025 را داشته باشد وجود ندارد و فعالان صنف مجبورند شمش را برای آزمایش به قزوین یا کرج بیاورند.