ثبت فاکتور تولیدکنندگان طلا در گام نخست سامانه جامع تجارت

15 بهمن، 1402 261 بازدید نویسنده : مدیر سیستم


ثبت فاکتور تولیدکنندگان طلا در گام نخست سامانه جامع تجارت

در میز کشوری توسعه صنعت طلا عنوان شد

ثبت فاکتور تولیدکنندگان طلا در گام نخست سامانه جامع تجارت

نماینده بسیج اصناف در میز طلا عنوان کرد: بر اساس توافقات انجام شده با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، قرار شد در مرحله ابتدایی ، صرفا ثبت فاکتور های تولیدکنندگان طلاوجواهر در سامانه جامع تجارت مبنای شفاف سازی باشد.

به گزارش گلدنیوز ، هادی زاده نماینده بسیج اصناف کشور در میز کشوری توسعه صنعت طلا در تهران بیان داشت: بسیج اصناف در جهت حمایت از صنف طلا و جواهر و رفع موانع تولید در مورد تبصره 4 ماده 18 قانون مبارزه به قاچاق کالا و ارز جلسه ای با مسئولین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده و شرایط خاص صنعت طلا شرح داده شد است و در مرحله اول مسائل صنف را  پذیرفته اند و شروع کار را از تولید تایید کرده اند.

 

ایشان ادامه داد: در مرحله ابتدایی ، صرفا با ثبت فاکتور های تولیدکنندگان طلاوجواهر در سامانه جامع تجارت موضوع پیگیری می شود ، یعنی فعلا ثبت فاکتور های تولید کنندگان در سامانه جامع تجارت قرار است مبنای شفاف سازی باشد.

قوانین دست و پاگیر دغدغه اتحادیه های سراسر کشور

کیومرث امیریان رییس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر ایران نیز در این نشست بیان داشت: فعالیت کمیسیون تخصصی طلا و جواهر ایران پس از برگزاری انتخابات این کمیسیون در دهم دی ماه سال جاری به شکل قانونی آغاز شده است و  از اتحادیه های سراسر کشور درخواست هایی به اتاق اصناف ایران ارسال شده که بیشتر آنها در مورد قوانین دست وپاگیر گمرک و بانک مرکزی برای صادرات طلا است.

ایشان تاکید کرد: در این خصوص از اتحادیه های سراسر کشور درخواست می شود مشکلات خود را به شکل مکتوب ارسال نمایند تا اتاق ایران برای اصلاح فرایند صادرات و حذف قوانین دست و پاگیر وارد عمل شود.

ضرورت اعلام بازخورد و تاثیر خروج سه کیلو نقره همراه مسافر

مهدی جابری، نماینده بانک مرکزی نیز در این نشست بیان داشت: در مورد دلیل مسدودی حساب های فعالان حوزه طلا و جواهر که ممکن است  مربوط به حوزه پولشویی، تسهیلات و یا حوزه دیگر باشد اطلاعی ندارم و باید با مکاتبات از حوزه مربوطه استعلام شود.

 

وی در مورد افزایش سقف خروج نقره همراه مسافر نیز بیان داشت: پیگیری این موضوع از چند سال پیش شروع شده و با کش و قوس های فراوان این میزان به سه کیلو افزایش یافت ولی تاکنون مراجعه و یا موردی مبنی بر انجام این کار ارائه نشده است؛ لذا پیشنهاد می شود ابتدا  بازخورد و گزارشی از خروج همین سه کیلو تهیه و مشخص شود که چه میزان ارز آوری داشته و چه تاثیری مفیدی در تولید داشته  سپس برای افزایش بیش از سه برابر آن  تا سقف 10 کیلو گرم اقدام شود.

 

جابری در در بخش دیگری از سخنان خود میزان صادرات طلا در سال جاری 745 کیلو به ارزش 35 میلیون دلار عنوان کرد.

 

افزایش واردات طلا در 10 ماهه سال جاری

نماینده گمرک جمهوری اسلامی نیز در این نشست بیان داشت: واردات طلا به شکل خام و شمش در 10 ماهه امسال نسبت به 8 ماهه ابتدای سال که 13 تن بود، به  24هزار و 535 کیلو گرم رسیده است.  

وی اذعان داشت: در مورد ایجاد اتاق فرودگاهی گوهر سنگ در شهر فرودگاهی نیز مقرر شد اتاق 30 متری در اختیار قرار دهند و در مورد تشکیل این اتاق مشکل خاصی وجود ندارد.  


برچسب ها