رایزن بازرگانی سفارت تایلند در ایران و اعضای هیئت مدیره اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز و فعالان حوزه تخصصی جواهر آذربایجان شرقی پیرامون گسترش همکاری های دوجانبه به گفتگو پرداختند.
🔷در این نشست که به میزبانی اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز برگزار شد درباره نحوه همکاری های تخصصی در حوزه جواهر بحث و تبادل نظر به عمل آمد.
♦️رئیس اتحادیه طلا، جواهر، نقره و سکه تبریز با اشاره به موقعیت استراتژیک تبریز از لحاظ نزدیکی به کشورهای حوزه قفقاز، دروازه اروپایی ایران و تولید ارزان جواهر گفت: این شهر پتانسیل های ویژه ای برای تولیدات مشترک با کشور تایلند دارد.
"میرمحمد پوراقدم شربیانی" با اشاره به برگزاری ۱۸ دوره نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر در ایران به عنوان باسابقه ترین رویداد طلایی کشور افزود: با توجه به ظرفیت های کشور تایلند در زمینه تولید جواهر و وجود هنرمندان مطرح این کشور در جواهرسازی، برگزاری نمایشگاه مشترک بسیار حائز اهمیت است.
وی با ذکر این نکته که کشور تایلند در زمینه سنگ های زینتی و جواهرات يكى از قطبهاى آسیا شناخته می شود اضافه کرد: برای همین منظور، از طریق آموزش این هنر - صنعت برای هنرجویان، علاقه مندان و فعالان جواهر در استانهای ایران می توان همکاری های تخصصی قابل توجهی را به انجام رساند.
پوراقدم شربیانی با اشاره به اینکه اولین اتحادیه طلا و جواهر ایران در سال ۱۹۵۵ در تهران و توسط تبریزی ها تاسیس و سپس در تبریز راه اندازی شده است تاکید کرد: وجود معادن طلا و سنگ های قیمتی در آذربایجان شرقی نشان دهنده پتانسیل بالای این منطقه در تولید طلا و جواهر است که جهت توسعه همکاری های فی مابین می توان تاسیس مدرسه مشترک طلا و جواهر تایلند در شهر تبریز توسط تجار جواهر دو کشور را در دستور کار قرار داد.